Wilt u iets laten taxeren?

Uw juwelen, goud of zilverwerken laten taxeren kan om veel redenen noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld om de waarde te bepalen voor uw verzekering. Maar ook bij een boedelscheiding, de verkoop van juwelen of de aangifte van successierecht speelt het taxatierapport een belangrijke rol.

Wat is belangrijk bij een taxatie?
Uiteraard is het van belang dat uw taxateur voorzichtig en nauwkeurig te werk gaat. VoorTaxaties draagt er zorg voor dat uw objecten worden gefotografeerd en gerubriceerd alvorens deze worden getaxeerd.
Bij het bepalen van de waarde van juwelen, goud of zilverwerken komt veel kijken. Zaken waar VoorTaxaties op let bij de taxatie van een object zijn onder meer:

• Het materiaal waarvan het voorwerp is gemaakt
• De keurmerken op het object
• De kwaliteit van bijvoorbeeld de diamant, edelstenen of parels
• De stijl en leeftijd van het object

Waarom kiest u voor VoorTaxaties?
VoorTaxaties hanteert een voorzichtige en nauwkeurige werkwijze en is bovendien in staat om op basis van bovenstaande een bindend rapport te schrijven. Alleen wanneer de waarde bepaald is door een deskundige taxateur heeft u bij schade of diefstal recht op uitkering. VoorTaxaties ís deskundig, alsmede gediplomeerd en ervaren. U kunt erop vertrouwen dat een door VoorTaxaties opgemaakt rapport altijd door verzekeringsmaatschappijen zal worden erkend.

Tarief en aanvragen taxatie
Voor meer informatie met betrekking tot het taxatietarief en het aanvragen van een taxatie kunt u contact opnemen met VoorTaxaties. VoorTaxaties is te bereiken op telefoonnummer 06-22567350. U kunt ook mailen naar info@voortaxaties.nl. Of vul het formulier op de contactpagina in. VoorTaxaties neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.